Workshops Injona Teaching - injona teaching maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk..

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Workshops


Workshops Injona

Om een goede inzicht te krijgen van het voorlees software van Apple verzorgen we bij Injona Teaching  workshops. U kunt met maximaal 8 personen deelnemen aan een workshop op onze studio in Nieuw-Bergen. Tijdens een workshop leggen we de werking uit en hoe je de voorlees funktie  die standaard (dus gratis) op de iPad en Apple produkten zitten.U krijgt in de workshop de mogelijkheid om zelf de voorlees funktie in te schakelen en de realspeak stemmen te installeren en aan de slag te gaan. Daarbij is het belangrijk dat u eventueel u eigen Mac book of iPad mee neemt.  Zodat u naar de workshop zelf aan de slag kan gaan.Ook gaan  wij in op de verschillende mogelijkheden die Apple biedt en van de Apps. Deze workshop is voor iedereen met dyslexie van jong tot oud of een andere leesbeperking welkom.

Workshop in onze studio €50,- + Lunch- incl. BTW per persoon.

Verder is het natuurlijk ook als school of instelling mogelijk om samen met Injona Teaching een passende workshop samen te stellen op de behoefte van de leerlingen en mensen met een leesbepreking.
Welke kosten kunt u verwachten?

      Voor een Workshop op locatie betaalt u €78,65 per uur incl. BTW

      U betaalt géén voorrijkosten maar de reiskosten

      Buiten Bergen Lb wordt er €0,29 per gereden kilometer aan reiskosten in rekening gebracht.


Onderling uitwisselen van ervaringen en ideeën maken deze workshop leerzaam en vooral praktisch. Er is ruimte voor uw vragen en na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat.


AgendaOnline aanvragen

Formulier voor de aanvraag van workshops of bel even voor de mogelijkheden die er zijn.
Bel 0485-215550

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu