Nieuwsbrief Injona sept 2016 - injona teaching maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk..

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

nieuwsbrief

Nieuwsbrief Injona september 2016


Niet goed leesbaar? klik hierDigitale schoolboeken / content van Injona is toegankelijk voor alle ict hulpmiddelen en dyslexie software voor de computer als voor tablet en smartphone.

Dat je als school - studieboeken digitaal kunt bestellen/leasen bij Injona is u zeker al bekend.

De licenties zijn voor scholen en instellingen bedoeld, die dezelfde digitale bestanden voor meerdere leerlingen met dyslexie of een andere leesbeperking nodig hebben. Injona biedt u daarmee de mogelijkheid om voor een periode van 1 a 6 schooljaren een CD/DVD te leasen met een digitaal boekbestand/content naar keuze. Dit wordt dan samen vast gelegd in een Overeenkomst met de school/instelling en Injona.  
Lees hier verder
De week van de alfabetisering is  al weer voorbij.
 
Er waren tal van activiteiten die bijdragen aan de bewustwording en waar oplossingen gezocht worden om de geschreven teksten of boeken tot ons te nemen. Nu gaat de computer techniek super snel. Wij houden u graag op te hoogte van deze ontwikkelingen van de voorlees funktie en meelees cursor.
Wij merken heel duidelijk dat Injona teaching daar ook een prima rol in kan spelen. Injona is ervaringsdeskundige die onafhankelijk is en ook kijk wat het beste bij de mensen met een leesbeperking past.  Wij zijn niet alleen leverancier van leeshulpmiddelen en content, we gebruiken ze ook zelf.
Daar door hebben we een behorelijke kennis en know-how op gebouwd; die we graag met u willen delen.
Ondersteuning bij een leesbeperking, maar zeker ook de vernuftige ondersteuning bij het schrijven en de tekst na laten lezen, kan van groot belang zijn.
Ook alle mensen met een leesbeperking zoals dyslexie kunnen zeer veel baat hebben bij voor leesfunktie van Apple die gratis op je iPhone of iPad en mac zitten.
Het grote voordeel is dat je ook offline kunt werken, en dus in de bus of trein  je eigen studie/boeken kunt laten voorlezen.

Lees hier verder.Op vrijdag 4 november 2016 vindt het eerste grote congres plaats, georganiseerd door Impuls & Woortblind.Investeren in neurodiversiteit op het werk

voor professionals in de arbeidsmarkt, door professionals met dyslexie, AD(H)D en hoogbegaafdheid  

We bieden een inspirerend programma waarin o.a.bedrijfsartsen, HRM-adviseurs en arbeidsdeskundigen kunnen kennismaken met de kracht van neurodiversiteit op de werkvloer.
Hoe haal je het beste uit mensen met bijzondere breinen?
- Hoe werkt het met ADHD, dyslexie, autisme en/of hoogbegaafdheid?
- Wat kan neurodiversiteit een organisatie opleveren?
Deze vragen zullen ruimschoots aan bod komen in een aantal boeiende workshops en een plenair gedeelte.
Lees hier verder


Copyright © Injona 2010-2016, All rights reserved.
*Het INJONA logo is een geregistreerd handelsmerk*

Our mailing address is:
Injona
Postbus 41
5854 ZG Nieuw bergen
Tel : 048-5215550


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu