Nieuwsbrief Injona jan 2017 - injona teaching maakt digitaal lezen en luisteren mogelijk..

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

nieuwsbrief


Slimmer dus gemakkelijker studeren met Injona.
Nieuwsbrief Injona jan 2017.  
 

  

 
2016... wat een jaar, wij wensen u een goed en leerzaam  2017!
 
Het nieuwe jaar is weer begonnen, we maken al weer nieuwe plannen voor de zorg leeringen met een leesbeperking zoals Dyslexie. Zoals altijd staat Injona altijd klaar om u te helpen en te adviseren.


Gemakkelijker en dus  slimmer studeren met Injona.

Veel mensen met dyslexie krijgen al stress als ze weer een super dik boek of dictaat moeten gaan lezen voor hun studie….of werk.
Niet moeilijk doen.... laat het via je (telefoon) Smartphone voor lezen zodat je  ontspannen kan luisteren en eventueel ook kunt meelezen.Het voorlezen van boeken op je iPhone en iPad in iBooks.
 

Wist je dat je van ieder boek in iBooks een audioboek kunt maken? Door de juiste schakelaars om te zetten leest je iPhone, iPad of iPod ieder boek voor, waarbij ook automatisch de pagina’s worden omgeslagen. In deze tip leggen we uit hoe je deze verborgen audioboek-functie activeert en wat je kunt doen om de geluidskwaliteit te verbeteren.

Boeken laten voorlezen met ‘Spreek scherm uit’Hoe schakeld u deze functie in?  
>> lees hier verder

Advies Injona


Injona is ervaringsdeskundige die onafhankelijk is en ook kijk wat het beste bij de mensen met een leesbeperking past.  Wij zijn niet alleen adviseur van leeshulpmiddelen en het leveren van content, we gebruiken ze ook zelf.
Daar door hebben we een behorelijke kennis en know-how op gebouwd; die we graag met u willen delen.
Ondersteuning bij een leesbeperking, maar zeker ook de vernuftige ondersteuning bij het schrijven en de tekst na laten lezen, kan van groot belang zijn.
Ook alle mensen met een leesbeperking zoals dyslexie kunnen zeer veel baat hebben bij voorleesfunktie van Apple die gratis op je iPhone of iPad en mac zitten.
Het grote voordeel is dat je ook offline kunt werken, en in de bus of trein  je  studie/boeken reader kunt laten voorlezen.
Lees hier verderDigitale schoolboeken (content) van Injona.

Wij  weten dan ook al jaren hoe je de leerlingen/studenten met een leesbeperking makkelijker kunt maken op school en met zijn studie? Door boeken te digitaliseren zodat ze kunnen worden voorgelezen via tablet smartphone  of computer. Bij Injona maken wij alle  boeken digitaal / content  voor alle  softwarepakketten van onder andere: ClaroRead, L2S, Kurzweil 3000, Sprint, Amis enz . Maar zeker ook voor de iPad - iPhone - div voorlees apps zo als voice dream – vbookz pdf en de anderen voorlees software.
Lees hier verder
 

   
Copyright © Injona 2010-2017, All rights reserved.
*Het INJONA logo is een geregistreerd handelsmerk*
Our mailing address is:
Injona
Postbus 41
5854 ZG Nieuw bergen
Tel : 048-5215550
Email: info@injona.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu